Begeleiding

Wat is begeleiding?

Begeleiding bij Samen Wijzer Duin- en Bollenstreek kent twee vormen. Ik bied een vorm van (individuele) schoolbegeleiding aan. Dit is doorgaans ter ondersteuning van een kind of jongere in een 1 op 1 setting of in een klein groepje. Daarnaast bied ik een vorm van individuele begeleiding aan in de thuissituatie.

Hoe kan de begeleiding worden aangevraagd?

De individuele (school)begeleiding kan zowel door ouders als door scholen worden aangevraagd. Dit kan door per mail, WhatsApp of telefonisch contact op te nemen. Zie voor deze gegevens de footer onderaan de website.

Werken op zzp basis

Behalve voor ouders en scholen werk ik ook voor grotere organisatie. Deze organisaties kunnen mij inhuren als zzp’er. Dat betekent dat ik onder naam van deze organisaties mijn werkzaamheden uitvoer op de door hen aangewezen locaties.

Waarom begeleiding bij Samen Wijzer Duin- en Bollenstreek?

Door mijn jarenlange ervaring in het speciaal onderwijs heb ik veel praktische kennis en ervaring met betrekking tot de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme en gedragsproblemen. Daarnaast kan ik makkelijk levelen met kinderen en jongeren, waardoor ik mijn begeleiding vrij eenvoudig kan aanpassen aan hun persoonlijkheid. Ieder kind en elke jongere is anders, begeleiding bij Samen Wijzer kenmerkt zich dan ook door maatwerk, aangepast op de situatie en het kind of de jongere in kwestie.

Hoe ga ik te werk?

Alvorens contact op te nemen en een afspraak in te plannen is het fijn om te weten op welke wijze ik te werk ga. Meer informatie hierover vindt u hier of door in het menu op werkwijze te klikken.