Huiswerkbegeleiding

Voor de flyer klik hier.

Huiswerkbegeleiding bij Samen Wijzer

Samen Wijzer is erop gericht kinderen op maat te begeleiden in hun dagelijkse schoolse werkzaamheden. Wij bieden bijles aan voor alle vakken van de basisschool en de onderbouw van de middelbare school. Samen Wijzer Duin- en Bollenstreek helpt daarnaast kinderen planmatig te werken, overzicht te behouden en besteedt aandacht aan executieve functies (hogere denkprocessen die het kind in staat stellen te kunnen plannen en concentratie vast te houden).

Wat maakt ons uniek?

Samen Wijzer Duin- en Bollenstreek streeft er naar kinderen beter te laten functioneren door ze hun executieve functies te laten ontwikkelen en te leren gebruiken. Executieve functies zijn hogere denkprocessen waarin het kind zichzelf stuurt naar een prettige werkhouding: Een betere controle op de impulsbeheersing, concentratie langer vasthouden, in staat zijn flexibeler te zijn en het stellen van prioriteiten. Wij helpen uw kind efficiënter te leren.

Daarnaast maken wij gebruik van ‘flashcards’, een systeem waarin uw kind leert systematisch te leren en het leren overzichtelijk te maken.

Wie zijn wij?

Myrthe van Til is eigenaar van Samen Wijzer Duin- en Bollenstreek en heeft jarenlang ervaring als docent in het Speciaal Onderwijs. Inmiddels werkt zij als zzp’er voor de Ambulante Educatieve Dienst (AED) en begeleidt zij kinderen en jongeren met autisme of andere diagnoses in de schoolse en of thuissituaties.

Mijn partner is afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden in 2010, heeft ruim 8 jaar ervaring als leerkracht in het basisonderwijs en als docent op het Hoger Beroepsonderwijs. Daarnaast doet hij al ruim twaalf jaar aan topsport en weet hij als geen ander kinderen en jongeren te motiveren.

Tarieven

Klik hier voor het tariefoverzicht.

Locatie

Samen Wijzer Duin- en Bollenstreek is gevestigd op ‘Krokus 3’ in Voorhout. Begeleiding kan op dit adres plaatsvinden of op de school van u kind, indien school hiermee akkoord is.

Dagen en tijden

Maandag
12.00 - 15.00 & 19.00 - 22.00

Dinsdag
09.00 - 18.00 & 19.00 - 22.00

Woensdag
09.00 - 12.00 & 19.00 - 22.00

Donderdag
09.00 - 15.00 & 19.00 - 22.00

Alle wijzigingen voorbehouden.

*Indien het wenselijk is dat er begeleiding plaatsvindt buiten bovenstaande uren, neem dan contact met ons op via hwb@samenwijzerdb.nl.